Noémi van Duijvenbode

Mijn naam is Noémi van Duijvenbode. Mijn drive is om jou te helpen in het vinden van een nieuwe baan die bij jou past! Ik coach vanuit het vertrouwen dat ieder mens talenten heeft. Dat hij / zij die succesvol kan inzetten om uiteindelijk met vertrouwen en plezier te werken. Als persoon ben ik zorgvuldig, betrokken, empathisch, resultaatgericht en gedreven om jou te helpen in beweging te komen. Een traject kan echter alleen succesvol zijn als jij je hiervoor inzet en zelf de regie pakt, zodat je je doel bereikt en met vertrouwen verder gaat!

Heb je met ontslag te maken of ben je vastgelopen in je vorige werk? Ben je het vertrouwen kwijt in jezelf, in je eigen kunnen of in hoe verder te gaan met je loopbaan? Het is van belang om dit vertrouwen in jezelf te herstellen om verder te kunnen. Heb je wél een baan, maar ervaar je geen plezier en kost het je té veel energie? Als je hierin stappen wilt zetten, dan begeleid ik je graag!

Samen onderzoeken we zorgvuldig wie jij bent, wat je kan en wat je wilt. We maken inzichtelijk wat jou drijft, wat jouw talenten, waarden en competenties zijn en we besteden aandacht aan overtuigingen die je belemmeren. Hoe beter je je eigen behoeftes kent, hoe beter je in staat bent om keuzes te maken die bij jou passen! Dit is de basis van waaruit we verder kijken naar jouw toekomst. Hieruit werken we naar een plan toe met concrete acties die jij nodig hebt om op jouw nieuwe plek te komen!

Ik ben werkzaam in Overzicht alle coaches
-
Gespecialiseerd in
  • Loopbaancoaching
  • Outplacement

Samen met ons vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden?

Vraag een intake aan