Outplacement Speciaal Voor 45+

Outplacement voor ervaren werknemers

Gaat of moet u op zoek naar een andere werkgever, dan zult u met behulp van één van de coaches van CareerAdvisor in een beproefd ‘van-werk-naar-werk traject’ met vertrouwen de arbeidsmarkt op gaan en aan het werk komen. We begeleiden u in een intensief en persoonlijk maatwerktraject. Omdat een contract voor onbepaalde tijd niet meteen wordt gegeven, werken we met u ook aan uw wendbaarheid en weerbaarheid. Op die manier komt u niet alleen aan het werk, maar zult u ook aan het werk blijven.

45+ Outplacement is speciaal voor de ervaren werknemer op de arbeidsmarkt. We kennen de arbeidsmarkt en weten hoe u bij werkgevers binnen kunt komen. Onze aanpak is specifiek op u als ervaren werknemer toegesneden. Al honderden, ook ervaren werknemers, zijn door CareerAdvisor naar volle tevredenheid (8,7 gemiddeld) naar ander werk begeleid. Door onze aanpak en focus zullen we ook uw traject succesvol afsluiten.

 

Vrijblijvende kennismaking

De grootste kansen op het vinden van werk liggen binnen uw eigen regio. Vandaar dat u eerst kennis maakt met één van onze coaches bij u in de buurt. In het kennismakingsgesprek bespreekt u uw wensen en mogelijkheden en welk resultaat u wilt bereiken. U krijgt een idee over het traject en wat wij kunnen doen. Het gesprek vindt plaats op de vestiging van uw keuze.

 

Waar wij voor staan

Flexibiliteit: CareerAdvisor is dusdanig ingericht dat wij flexibel in kunnen spelen op de wensen en behoeften van onze klanten, want een tevreden klant is onze drijfveer. Zo heeft CareerAdvisor de beschikking over een gevarieerde poule aan coaches, waardoor de klant kan kiezen voor de coach die het beste bij hem of haar past. Verder heeft CareerAdvisor de mensen in huis die desgewenst op individueel niveau of in groepsverband diverse trainingen kunnen geven. Daarnaast hanteren wij zowel in de looptijd als in de af te nemen modules een grote mate van keuzevrijheid, zodat wij per klant maatwerk kunnen leveren.

 

Moderne middelen: CareerAdvisor maakt bij de begeleiding van haar klanten gebruik van moderne middelen. Zo wordt onder andere gebruik gemaakt van het online loopbaanplatform Podio en het innovatieve vacatureplatform Jobfeed en bieden wij de optie van online coaching via Skype.  Teens laten wij onze klanten zien hoe zij moderne middelen in kunnen zetten bij hun zoektocht naar nieuw werk, zoals bijvoorbeeld de toepassing van social media.

 

Regionale focus: De focus van CareerAdvisor ligt op de regio Noord- en Midden- Nederland. Dit komt tot uitdrukking doordat wij werken met coaches die uit de regio afkomstig zijn, bekend zijn in het gebied en daar een netwerk hebben. CareerAdvisor heeft de beschikking over diverse locaties in de regio van waaruit onze coaches kunnen werken. Op die manier is er altijd een coach bij jouw in de buurt!

 

Tevreden klanten: Zoals reeds eerder benoemd, is de tevredenheid van onze klanten onze drijfveer. Dat klanten tevreden zijn over onze diensten blijkt wel uit onze Cedeo erkenning.  Klanten beschrijven ons hierin als klantgericht, inspirerend, betrokken, flexibel en persoonlijk.

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN.