Loopbaantraject

Kom erachter wat jouw drijfveren zijn

Twijfel je over je huidige baan en weet je niet goed wat je wél wil? Met het loopbaantraject van CareerAdvisor kom jij erachter wat jouw drijfveren zijn!

Wat is een loopbaantraject?

Een loopbaantraject begint altijd met het maken van een persoonsprofiel gevolgd met een loopbaanoriëntatie. Je gaat in gesprek met een persoonlijke loopbaancoach, die samen met jou je kwaliteiten inzichtelijk maakt. Vervolgens kijken wij hoe jij die kwaliteiten kunt benutten om het beste (en leukste) uit jouw werk te halen.

Hoe ziet een loopbaantraject eruit?

Een loopbaantraject begint bij een (vrijblijvende) kennismaking. Vervolgens proberen we erachter te komen a.d.h.v. een zelfanalyse wie jij bent, wat jij kan en wat je wil. Wanneer dat duidelijk in beeld is, kunnen we de arbeidsmarkt onderzoeken. Op basis van de zelfanalyse en de arbeidsmarktoriëntatie maak je een concreet actieplan. Dit plan vormt de basis van de rest van het loopbaantraject. Aan het einde van het loopbaanadviestraject, geef je zonder moeite antwoorden op de volgende vragen:
-   Past dit werk nog wel bij mij?
-   Wat wil ik?
-   Wat kan ik?
-   Waar ligt mijn passie?
-   Welke loopbaankeuzes kan ik maken?

Samen achterhalen we welke baan het beste bij jou past! Bekijk onze pakketten en de kosten van het loopbaantraject hier.

Wij helpen je bij
  • vastlopen in je carrière
  • je drijfveren ontdekken
  • een baan waar je energie van krijgt
  • CEDEO-erkend
  • NOLOC en NOBCO gecertificeerde coaches

Ons stappenplan - jouw routekaart

1. Intake

Het vrijblijvende intakegesprek is bedoeld als een kennismaking. Zo onderzoeken we jouw loopbaanvraag en bespreken hoe we daar samen invulling aan geven. Daarnaast krijg je een duidelijk beeld van het traject. We stellen jouw persoonlijke doel(en) vast en kijken wat het beste past bij jou. Daarnaast is het natuurlijk erg belangrijk dat er een klik is tussen jou en je coach!

2. Zelfanalyse

Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? De antwoorden van deze vragen vormen de basis van jouw zoektocht naar een loopbaan waar jij energie van krijgt. Je gaat aan de slag met een helder profiel van jezelf. Dat profiel bestaat onder andere uit jouw expertise, vaardigheden en competenties. Maar ook uit een overzicht van branches, organisaties en functies die bij je passen.

3. Arbeidsmarktoriëntatie

In deze fase brengen we in kaart wat je echt wilt en welk soort werk het beste bij je past.
Daardoor kun je jouw loopbaanwens vertalen naar aan een concrete zoekrichting met aandacht voor:
-   bedrijfsprofiel: welke sectoren, regio’s en soorten bedrijven,
-   functieprofiel: beroepsgroepen, taken en verantwoordelijkheden,
-   werkomgeving: collega’s, werksfeer, werktijden en arbeidsomstandigheden.

4. Actieplan

Het is cruciaal dat je een concreet plan van aanpak hebt. Het actieplan vergroot de kans van slagen om daadwerkelijk die nieuwe baan te vinden. En je hebt een praktische afvinklijst met alle stappen die je gaat nemen. Van updaten van je CV en contact zoeken met relevante professionals tot een doordacht aanvalsplan voor concrete functies.

5. Nazorg

Tot slot, na afloop van het loopbaanadviestraject heb je vaak een nieuwe baan gevonden of ben je er druk mee bezig. In de laatste fase heb je regelmatig contact met je coach om te vertellen hoe het gaat. Ook kun je bij je coach terecht voor vragen omtrent contract, proeftijd en arbeidsvoorwaarden.

Bij ons krijg je echt een persoonlijke aanpak.

Download de routekaart

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

9.2

Bekijk onze pakketten

ONLINE

€ 1.095
Online boost van je loopbaan

Wij helpen je met antwoorden op jouw loopbaanvraagstuk. We gaan aan de slag met jouw persoons- en loopbaanprofiel. Na afloop van het traject heb je een concreet plan van aanpak om je loopbaan een boost te geven. Je krijgt hetzelfde als ons standaardpakket, maar de begeleiding vindt online plaats.

BOOST

€ 1.395
Geef je loopbaan een boost

Je bent het antwoord op vragen als wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik gaandeweg je carrière kwijtgeraakt. Of je bent er simpelweg nog niet aan toegekomen om hier uitgebreid bij stil te staan. Geef je loopbaan dan een boost met een loopbaancoachingstraject van CareerAdvisor

PLUS

€ 1.850
Klaar voor een volgende stap

Je weet nog niet precies wat je wilt, maar wel dat het tijd is voor een nieuwe stap. In dit traject gaan we niet alleen aan de slag met je persoons- en loopbaanprofiel. We ondersteunen je ook bij de uitvoering van je plan van aanpak. Met dit pakket ben je klaar voor jouw volgende carrièrestap.

OUTPLACEMENT

€ 2.550
Van werk naar werk begeleiding

Dit pakket komt overeen met ons medium outplacementpakket. We begeleiden je naar de baan die bij jou past. We geven je extra ondersteuning ten aanzien van het sollicitatieproces. Zoals het optimaliseren van je CV en motivatiebrief en het volgen van een aantal trainingen waarmee je net wat beter toegerust bent.

Gratis intakegesprek inplannen? We helpen je graag!

Vraag een intake aan