Het programma Duurzame Inzetbaarheid

Een jaarprogramma gericht op de tevredenheid en het welzijn van jouw medewerkers

In de snel veranderende arbeidsmarkt van vandaag is duurzame inzetbaarheid van werknemers crucialer dan ooit. Het vermogen van jouw organisatie om zich aan te passen, te innoveren en te floreren hangt af van de gezondheid, het welzijn en de vaardigheden van jouw mensen. Daarom zijn wij trots om ons omvattende Duurzame Inzetbaarheidsprogramma aan te bieden, speciaal ontworpen om de productiviteit, tevredenheid en betrokkenheid van uw werknemers te verhogen.

Ons programma Duurzame Inzetbaarheid is gestructureerd rond kernpijlers zoals Gezondheid en welzijn, Loopbaanontwikkeling, Leiderschapsontwikkeling, Financieel welzijn en Persoonlijke ontwikkeling. Elk onderdeel van ons programma is met grote zorg ontwikkeld om werknemers te ondersteunen in hun persoonlijke groei, welzijn en loopbaanambities, terwijl we gelijktijdig ervoor zorgen dat de doelen van het bedrijf overeenkomen met en ondersteunend zijn aan de tevredenheid en productiviteit van de werknemers. Simpel gezegd, we zorgen ervoor dat wat goed is voor jouw werknemers ook goed is voor jouw bedrijf.

Van start met een kick-off evenement om het belang van duurzame inzetbaarheid te benadrukken, tot aan interessante en leerzame workshops en persoonlijke coaching sessies, bieden wij een jaar rond volop kansen voor uw werknemers om zich te ontwikkelen en uit te blinken. 

Wij begrijpen dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we een programma op maat dat past bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf en werknemers. Ons doel is om een partnerschap te vormen dat niet alleen de huidige uitdagingen aanpakt, maar ook een fundament legt voor toekomstige groei en succes.

Met onze aanpak zorgen we niet alleen voor een verbetering in de tevredenheid en het welzijn van je werknemers, maar dragen we ook bij aan een substantiële toename van de productiviteit en een vermindering van het ziekteverzuim. Dit maakt dat ons programma een waardevolle investering is in de toekomst van jouw bedrijf.

Kies voor ons programma Duurzame Inzetbaarheid en maak de ontwikkeling en het welzijn van jouw werknemers tot een centraal onderdeel van je bedrijfsstrategie. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen een verschil te maken.

 

Wij helpen je bij
  • het ontwikkelen van talent
  • het verhogen van de productiviteit
  • het verminderen van verzuim
  • het verhogen van de werknemerstevredenheid

 

  • CEDEO-erkend 
  • NOLOC en NOBCO gecertificeerde coaches

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een

9.2

Bron: Klantenvertellen.nl

Wil je meer weten over onze programma mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend contact