Het programma Binden, boeien en groeien

Een jaarprogramma afgestemd op jouw medewerkers

De focus van bedrijven ligt momenteel op het aantrekken van nieuw talent en daarbij zien we dat de strijd om talent heviger is dan ooit. Wat in deze tijden echter vergeten wordt, is het behoud van het huidige talent. Wist je dat het vervangen van een werknemer tot wel twee keer hun jaarlijkse salaris kan kosten? Daarnaast heeft een hoog personeelsverloop een directe impact op de bedrijfsmoraal en productiviteit.

Het behouden van talentvol personeel is niet alleen kosteneffectiever dan het werven van nieuw personeel, het versterkt ook de bedrijfscultuur en bevordert een stabiele groei. Ons 'Binden, boeien en groeien' programma omvat een reeks initiatieven gericht op werknemerstevredenheid, persoonlijke en professionele ontwikkeling én welzijn op de werkvloer. Hierbij kun je o.a. denken aan trainingen, workshops, clinics, een gezondheidscheck en individuele coaching op verschillende terreinen.

Door in dit programma te investeren, kun je verwachten dat de werknemerstevredenheid en productiviteit stijgen, het personeelsverloop en ziekteverzuim dalen en de bedrijfscultuur wordt versterkt. Dit leidt niet alleen tot directe kostenbesparingen maar draagt ook bij aan een positiever merkimago en een sterkere positie op de arbeidsmarkt.

Investeren in jouw huidige werknemers is even cruciaal als het investeren in nieuwe. Ons 'Binden, boeien en groeien' programma is de sleutel tot het bouwen van een loyaal en productief team. Plan een vrijblijvend gesprek in met één van onze programmamakers om te bespreken hoe we ons programma kunnen aanpassen en implementeren in jouw organisatie. We werken graag samen aan de toekomst van jouw bedrijf.

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wij helpen je bij
  • het behouden van talentvol personeel
  • het binden, boeien en laten groeien van je medewerkers
  • duurzame inzetbaarheid & vitaliteit

 

  • CEDEO-erkend 
  • NOLOC en NOBCO gecertificeerde coaches

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een

9.2

Bron: Klantenvertellen.nl

Wil je meer weten over onze programma mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend contact