Corona maatregelen (1,5M)

Vanwege de uitbraak van het Corona virus staan helaas veel dingen stil. Maar de zoektocht naar een baan en een mooie carrière gaat gewoon door. Ook bij ons.

Al onze diensten inzake outplacement, 2e spoor trajecten en loopbaancoaching zetten wij onverminderd voort.

Niet alleen face-to-face (1,5 meter), maar ook online! Alle coaches hebben inmiddels de juiste hardware en software om jou vanuit huis optimaal te ondersteunen en te begeleiden.

Zo kunnen we onder andere:
– Video bellen
– Scherm delen
– Tests uitvoeren
– Coachen
– Trainen

Onze online diensten zijn kwalitatief en inhoudelijk gelijk aan onze offline diensten. Onze specialisten zitten klaar om jou verder te helpen.

Mooi dat het online kan, maar in veel gevallen is het ook prettig om onze cliënten ‘live’ te ontmoeten indien mogelijk (1,5 meter). Wat doe je als je samen met je cliënt de uitslag van een assessment op een laptop wilt bekijken? Schouder aan schouder? Dat is natuurlijk uit den boze. Ja, dan lossen we dat op met een iPad als tweede computerscherm ‘op afstand’. Zo kunnen we toch een persoonlijk gesprek voeren. Op veilige afstand, in dezelfde ruimte en kunnen we samen dezelfde gegevens bekijken. Ja, dat kan ook met bijvoorbeeld Zoom, maar sommige assessments kunnen behoorlijk ingrijpend zijn. Dat doen we dan toch liever iets persoonlijker. Mensen binnen een loopbaantraject maken, in deze Corona periode, een heftige tijd mee. Ze zijn hun baan verloren en moeten op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dat moet tenslotte wel gewoon door. Onze coaches doen er alles aan om ook in deze gekke tijden, dit zo goed en snel mogelijk te realiseren!

Veiligheid boven alles natuurlijk!

Ben je benieuwd hoe we dit doen of heb je gewoon een vraag? Stuur ons een e-mail of maak gebruik van de handige chatfunctie op onze website.

1,5 m

Gratis online intake aanvragen

Wie gingen u voor: