Academie

Trainingen om werknemers vitaal te maken

De CareerAdvisor Academie biedt diverse trainingen aan. Waarom? Omdat wij geloven in het belang van vitale werknemers. Werknemers die de regie nemen over hun eigen loopbaan. Vitale werknemers ervaren namelijk meer werkplezier, zijn veerkrachtiger en gemotiveerder. Vitale werknemers lopen ook veel minder risico om uit te vallen. Niet alleen beter voor de werknemer, maar ook voor de werkgever. Een mooie win-win wat ons betreft.

Trainingen gericht op het sollicitatieproces maken standaard onderdeel uit van onze pakketten. Daarnaast kun jij je persoonlijke traject uitbreiden met andere trainingen die voor jou interessant zijn.

Onze trainingen kunnen we op diverse manieren aanbieden. Denk daarbij aan één-op-één trainingen met je coach, workshops van experts, groepstrainingen of online trainingen. Tevens kunnen we ook met je meedenken in het geval van omscholing en daarin kunnen we verschillende zaken voor je regelen.

Het is ook mogelijk onze trainingen af te nemen zonder dat je een traject bij ons volgt. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

GoodHabitz

CareerAdvisor heeft de handen ineengeslagen met GoodHabitz. GoodHabitz is een platform dat online meer dan 140 trainingen aanbiedt op een leuke en toegankelijke manier. De trainingen van GoodHabitz zijn laagdrempelig en je bepaalt zelf wanneer, wat en hoe je leert.

Om erachter te komen hoe en wat je het liefst leert en waar je kwaliteiten en groeikansen liggen, kun je de GoodScan doen. Uiteraard kun je ook met je eigen coach bekijken welke trainingen voor jou interessant zijn.

Wij helpen je bij
  • positionering op de arbeidsmarkt
  • persoonlijke ontwikkeling
  • mentale veerkracht
  • aanvragen Stap-budget
  • CEDEO-erkend 
  • NOLOC en NOBCO gecertificeerde coaches

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een

9.2

Bron: Klantenvertellen.nl

Wil je meer weten over onze trainingen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend contact