Academie

Trainingen om jou op weg te helpen

De CareerAdvisor Academie biedt diverse trainingen aan. Waarom? Om jou positief en proactief te helpen je kansen op een nieuwe baan te vergroten. Dat doen wij met trainingen die je helpen bij je loopbaanoriëntatie, je ondersteunen bij het sollicitatieproces én trainingen die bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling en kracht.

Een aantal van onze trainingen maakt standaard onderdeel uit van onze pakketten. Daarnaast kun jij je persoonlijke traject uitbreiden met andere trainingen die voor jou interessant zijn.

Het is ook mogelijk onze trainingen af te nemen zonder dat je een traject bij ons volgt. Neem contact met ons op op te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

 

3 categorieën

Onze trainingen zijn onder te verdelen in drie categorieën:
1. Trainingen loopbaanoriëntatie
2. Trainingen sollicitatieproces
3. Trainingen zelfontwikkeling

 

Trainingen Loopbaanoriëntatie

Weet je nog niet goed wat je wilt? Ben je nog zoekende naar wat jou écht gelukkig maakt in je werk en in je leven? Dan kunnen de volgende loopbaanoriëntatietrainingen je helpen bij deze zoektocht.

Ons aanbod
√  Training Je drijfveren kennen door kleur te bekennen
√  Training Ontketen je talent
√  Training Ondernemen

 

Trainingen Sollicitatieproces

Om je kansen op een nieuwe baan te vergroten, bieden we meerdere trainingen aan. Variërend van een training om je sollicitatievaardigheden te verbeteren tot trainingen die je zichtbaarheid en profilering op de arbeidsmarkt vergroten, zowel fysiek als online.

Ons aanbod
√  Sollicitatietraining
√  Training Social Media (LinkedIn)
√  Training De kunst van het netwerken
√  Training Digital Self Marketing
√  Training Imagostyling – jouw identiteit met de juiste stijl

 

Trainingen Zelfontwikkeling

Onze trainingen op het gebied van zelfontwikkeling dragen bij aan het versterken van je veerkracht en (mentale) vitaliteit. Iets dat je wel kunt gebruiken in de roerige en toch ook wel onzekere periode. Het goede nieuws is dat je nu waarschijnlijk wel even tijd en ruimte hebt om aandacht te hebben voor jezelf.

Tijdens de trainingen op het gebied van zelfontwikkeling word je geprikkeld en uitgedaagd. De trainingen geven je een boost voor je persoonlijke ontwikkeling en persoonlijke kracht.

Ons aanbod
√  Training Rust in je hoofd
√  Training Succesvol mislukken – Faalkunde
√  Training Jouw impact vergroten – beïnvloeden en overtuigen
√  Training Voornemens en ideeën daadwerkelijk gedaan krijgen

 

GoodHabitz

CareerAdvisor heeft de handen ineengeslagen met GoodHabitz. GoodHabitz is een platform dat online meer dan 140 trainingen aanbiedt op een leuke en toegankelijke manier. De trainingen van GoodHabitz zijn laagdrempelig en je bepaalt zelf wanneer, wat en hoe je leert.

Om erachter te komen hoe en wat je het liefst leert en waar je kwaliteiten en groeikansen liggen, kun je de GoodScan doen. Uiteraard kun je ook met je eigen coach bekijken welke trainingen voor jou interessant zijn.

Onze trainingen kunnen we op diverse manieren aanbieden. Denk daarbij aan één-op-één trainingen met je coach, workshops van experts, groepstrainingen of online trainingen. Tevens kunnen we ook met je meedenken in het geval van omscholing en daarin kunnen we verschillende zaken voor je regelen.

Wij helpen je bij
  • loopbaanoriëntatie
  • sollicitatieproces
  • zelfontwikkeling
  • CEDEO-erkend
  • NOLOC en NOBCO gecertificeerde coaches

Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een

9.2

Bron: Klantenvertellen.nl

Wil je meer weten over onze trainingen? Neem dan contact met ons op.

Vrijblijvend contact