Britt

“Tevreden zijn met je werk of je situatie geeft veel energie. Het kan veel invloed op je hebben als dat verandert. Met een heldere kijk op de mogelijkheden kan je vaak weer een stap vooruit. Middels coaching geef ik je handvatten om patronen die je hierbij in de weg zitten, te doorbreken. Ik zet je aan het denken met slimme vragen en ondersteun je met praktische oefeningen. Altijd gelukkig zijn en nooit ergens over twijfelen, bestaat niet. Maar je zal merken dat je in het vervolg wel meer grip hebt op je leven en dat je makkelijker keuzes kunt maken. 

Een coachingstraject kan soms confronterend zijn, maar met zicht op groei wordt het vaak een leuk proces. Het kan ook gewoon heel humoristisch zijn om van een afstand naar je eigen gedrag te kijken. Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling en volhouden is pittig, maar ik steun je met veel positiviteit en openheid in het hele traject. Ik geloof ook dat je lastige gevoelens niet uit de weg moeten gaan, maar dat je ze moet erkennen. Zet je schouders eronder! Van daaruit kun je naar een oplossing en jezelf ontwikkelen.”

“If you don’t like where you are: move. You are not a tree” “Kom in beweging als je niet tevreden bent over bepaalde aspecten van je leven. Pak de regie en maak wat van je leven!”

Ik ben werkzaam in Overzicht alle coaches
Nobco-Gecertificeerd
Gespecialiseerd in
  • Outplacement
  • Personal coaching
  • Career coaching
  • Re-integratie / 2e spoor

Samen met ons vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden?

Vraag een intake aan