Onze coaches in beeld

Tja, en daar sta je dan. Jouw werkgever heeft aangegeven het zonder jou te willen gaan doen. Je wereld stort in en alle plannen die je had vallen in duigen .
Of niet? Is het misschien mogelijk (of zelfs de bedoeling) dat jij talenten in jezelf gaat aanspreken waarvan je helemaal niet wist dat je ze had?

Of die ondergesneeuwd waren door al die dingen die moesten en die jij van jezelf verwachtte?

In die zin is er een grote overeenkomst tussen het leven van een werkzoekende en de Corona situatie van nu: vrijwel alle mensen zitten nu noodgedwongen thuis en vragen zich af hoe het nu verder moet.

Wat kan ik? Ben ik nog kapitein op m'n eigen schip of word ik geleefd en ben ik slachtoffer?

Vincent Heinink is één van de loopbaancoaches binnen CareerAdvisor en is ervaringsdeskundige. Hij heeft geen psychologische opleiding gevolgd, maar weet juist als geen ander hoe het is om jezelf opnieuw uit te vinden en vandaar uit veel leuker werk te vinden.

Vanuit die houding begeleidt hij werkzoekenden of mensen met een loopbaanvraagstuk die zich bij CareerAdvisor hebben gemeld en zich willen laten begeleiden. Nu ook online!

Heb je een vraag voor Vincent of een vraag over onze diensten. Laat het ons weten.

 

Download de gratis brochure Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees er meer over in onze gratis brochure of bel voor een vrijblijvende intake.