Outplacement en loopbaanadvies in Emmeloord

CareerAdvisor Emmeloord

Vestiging Emmeloord: ​Randweg 25, 8304 AS ​tel. 085-0028409 

Careeradvisor Emmeloord hanteert een duidelijke aanpak om u te begeleiden naar een nieuwe baan. Na een eerste telefonisch contact volgt er een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor. Wij inventariseren uw persoonlijke, professionele en financiële situatie en stellen van daaruit een plan van aanpak op. Dit is volledig op uw situatie afgestemd.

CareerAdvisor biedt begeleidingsgarantie oftewel: U wordt net zo lang begeleid tot u daadwerkelijk aan de slag bent en een stap hebt kunnen zetten.

CareerAdvisor: regionaal de sterkste

Careeradvisor is opgericht in 2008 vanuit de gedachte er ‘samen werk van te maken’. Die missie wordt tot op de dag van vandaag nagestreefd. Dit doen wij aan de hand van outplacement- of re-integratie trajecten, maar ook door loopbaan advies te geven. Met een mooi team helpen wij dagelijks vanuit onze verschillende vestigingen werkzoekenden aan passend werk. Dat dit in 85% van de gevallen ook daadwerkelijk lukt heeft alles te maken met de regionale focus die Careeradvisor nastreeft. Onze loopbaanexperts werken exclusief voor werkzoekenden in de regio, spreken de regionale taal en kennen de arbeidsmarkt daar als hun broekzak. Dát is de kracht van Careeradvisor.

Waar staan wij voor:

Flexibiliteit: CA is dusdanig ingericht dat wij flexibel in kunnen spelen op de wensen en behoeften van onze klanten, want een tevreden klant is onze drijfveer. Zo heeft CA de beschikking over een gevarieerde poule aan coaches, waardoor de klant kan kiezen voor de coach die het beste bij hem of haar past. Verder heeft CA de mensen in huis die desgewenst op individueel niveau of in groepsverband diverse trainingen kunnen geven. Daarnaast hanteren wij zowel in de looptijd als in de af te nemen modules een grote mate van keuzevrijheid, zodat wij per klant maatwerk kunnen leveren.

Moderne middelen: CA maakt bij de begeleiding van haar klanten gebruik van moderne middelen. Zo wordt onder andere gebruik gemaakt van het online loopbaanplatform Podio en het innovatieve vacatureplatform Jobfeed, en bieden wij de optie van online coaching via Skype. Tevens laten wij onze klanten zien hoe zij de moderne middelen in kunnen zetten bij hun zoektocht naar nieuw werk, zoals bijvoorbeeld de toepassing van social media.

Regionale focus: De focus van CA ligt op de regio Noord en Midden Nederland. Dit komt tot uitdrukking doordat wij werken met coaches die uit de regio afkomstig zijn, bekend zijn in het gebied en daar een netwerk hebben.

Tevreden klanten: Zoals reeds eerder benoemd, is de tevredenheid van onze klanten onze drijfveer. Dat klanten tevreden zijn over onze diensten blijkt wel uit onze Cedeo erkenning.  Klanten beschrijven ons hierin als klantgericht, inspirerend, betrokken, flexibel en persoonlijk.

VRAGEN? BEL ONZE VESTIGING IN EMMELOORD 085-0028409

Kies uw Coach

Sascha Fokker
Marijne Bos

Sascha Fokker

Outplacement coach Sascha:

Mijn naam is Sascha Fokker. Ik werk als Loopbaanadviseur met mensen en organisaties. Mensen omschrijven mij als: enthousiast, ervaren, positief, betrokken, professioneel, vriendelijk, motiverend en praktisch. Samen met jou en, indien gewenst, je werkgever onderzoeken we jouw loopbaanvraag. Vervolgens kijken we naar wie je bent, wat je wilt, wat je kunt en welke stappen je vervolgens kunt gaan zetten. Dit doen we aan de hand van gesprekken, opdrachten en eventueel tests. Door anders te gaan kijken naar jouw situatie ontstaat er weer ruimte voor nieuwe ideeën, kansen, mogelijkheden en werkplezier. Ik help je anders te kijken, daardoor anders te werken en uiteindelijk ook anders te leven. Dit alles met 1 doel: het vinden van een nieuwe baan! 

Mijn ‘waarom’

Het begint allemaal met waarom. Sta er eens bij stil: waarom doe je wat je doet?

Waarom? Ik geloof in werk. Werk geeft een doel, structuur, sociale contacten. En ook: werk is een middel om in je levensonderhoud te voorzien. Een aantal onmisbare elementen in het leven. In ieder geval in mijn leven! Ik geloof ook in passend werk. Werk moet energie geven. Een drive, enthousiast met iets bezig kunnen zijn. Persoonlijke groei en blij zijn met het resultaat van je inzet. Ik hou van mensen en organisaties, zie overal kansen en mogelijkheden en ga graag de uitdaging aan naar nieuw werkgeluk voor mijn cliënten!

Dus: niet zomaar een nieuwe baan, maar een leuke, nieuwe baan. Een leuke baan is half het werk! 

Specialismen outplacement coach Sascha Fokker:

Outplacement
​Loopbaanadvies
Sollicitatie trainingen
Personal Branding via LinkedIn

Kies uw Coach

Marijne Bos

Outplacement coach Marijne:

Ik ben ervan overtuigd dat werk je enorm kan verrijken en kan bijdragen aan je persoonlijk geluk, als het maar bij je past. Is dat niet zo dan kan je juist het tegenovergestelde ervaren. Ik help jou te ontdekken waar je blij van wordt, wat je sterke kanten zijn en in welke situatie die het beste tot hun recht komen.

Als persoon ben ik integer, betrokken, leergierig en nieuwsgierig. Vooral naar mensen en hun denken en doen.

Ik heb mijn bachelor HRM psychologie en coaching afgerond en in de opleiding gedragsbegeleiding en beïnvloeding heb ik mijn kennis op het gebied van mensen en gedrag verder ontwikkeld.

Kies uw Coach