Cees Eenhoorn

Mijn naam is Cees Eenhoorn. Graag begeleid ik coachees bij het vinden van zingeving in werk en leven. Ik krijg voldoening en energie van het begeleiden van mensen in de veelzijdige zoektocht van het leven. Ik ga samen met jou op zoek naar jouw talenten en vaardigheden, die je kunnen helpen om dit doel te bereiken. Ik wil je graag ondersteunen om in beweging te komen om zo de juiste plek te vinden. In mijn eigen leven heb ik door een ontslag mee gemaakt hoe het voelt om zonder werk te zitten en op zoek te moeten naar nieuw werk. Daarbij heb ik ervaren dat een ontslag je niet in de koude kleren gaat zitten en ik heb deze tijd gebruikt om zelf te zoeken naar zingeving. Daardoor weet ik nu beter wat ik wil en kan. 

Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut. Een ergotherapeut begeleidt mensen in het zelfstandig uitvoeren van zinvolle activiteiten. Ik heb mij gespecialiseerd in ondersteuning bij werk. Daardoor weet ik als geen ander waar je met beperkingen in werk tegenaan kan lopen. Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd over stress en burn-out begeleiding.

Mijn coaching laat zich het best beschrijven als no-nonsens. Ik ben erg gedreven en vind het motiverend als we samen resultaten behalen. Ik typeer mezelf als erg optimistisch, enthousiast en van nature nieuwsgierig. Je zult merken dat ik altijd de intentie heb om jou te ondersteunen in jouw zoektocht waarin je daarbij zelf “achter het stuur zit” en verantwoordelijkheid kunt nemen.”

Ik ben werkzaam in Overzicht alle coaches
-
Gespecialiseerd in 
  • Outplacement 
  • Stress- en Burn-out begeleiding
  • ​Loopbaanadvies 
  • Sollicitatietrainingen 

Samen met ons vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden?

Vraag een intake aan