Theo

Ik help mensen met loopbaanvraagstukken en vraagstukken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik bied loopbaancoaching, outplacementtrajecten en coaching. Ik doe dit omdat ik vind dat iedereen die met werk een verschil wil maken, hierbij hulp verdient.  

Iedere werkende ervaart weleens problemen of minder plezier op het werk. Dit kan allerlei aanleidingen hebben. Denk bijvoorbeeld veranderingen binnen de organisatie, ontwikkelingen die je doormaakt, life events, ziekte of (nood)gedwongen vertrek.

Niet meer ervaren van werkplezier en motivatie, kan een grote last zijn. Het is zonde om hiermee door te blijven lopen. Loopbaancoaching of outplacement helpt je om werk weer een positieve plek in je leven te geven. Het geeft antwoorden op de vragen:

1) Wie ben ik?

2) Wat wil ik?

3) Wat kan ik?

4) Waar vind ik dat?

5) Hoe kom ik daar?

Ik geloof in het idee van ‘fair deal’, waarbij transparantie, helderheid over ieders rol en eerlijkheid belangrijk zijn. Ik weet gemakkelijk een vertrouwde sfeer te creëren met mijn gesprekspartners, stel (kritische) vragen en ben altijd op zoek naar de structurele verandering. Integriteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke waarden en humor neemt een belangrijke plaats in.

Ik ben werkzaam in Overzicht alle coaches
Noloc-gecertificeerd
Gespecialiseerd in
  • Outplacement
  • Loopbaancoaching
  • Coaching
  • Persoonlijke ontwikkeling

Samen met ons vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden?

Vraag een intake aan